Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu, reacție la anunțul lui Olaf Scholz de susținere pentru România: "Vine de la unul dintre liderii importanți de stânga!"

Postat la: 29.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, salută anunțul cancelarului Olaf Scholz, cel care a declarat că România, Croația și Bulgaria îndeplinesc toate condițiile și ar trebui primite în spațiul Schengen. Ciolacu a ținut să puncteze faptul că Olaf Scholz este reprezentant al unui partid de stânga.

"Salut poziția cancelarului german Olaf Scholz care susține că România îndeplinește toate condițiile pentru aderarea la spațiul Schengen. Este ceea ce atât eu, cât și mulți colegi din PSD, am afirmat în toate discuțiile cu colegii noștri europeni. Românii merită cu prisosință această decizie!

Astfel, atât românii care călătoresc în scop personal sau turistic, cât și transportatorii de mărfuri nu vor mai fi nevoiți să piardă timp prețios cu verificările de la granițele statelor membre Schengen. Mai ales în cazul transportatorilor, asta va însemna scurtarea semnificativă a timpilor de așteptare în frontieră, deci curse operate mai rapid, cu costuri mai reduse.

Îi mulțumesc lui Olaf Scholz pentru susținerea sa sinceră în favoarea României. Ca lider al PSD, mă bucur mult că ajutorul vine de la unul dintre cei mai importanți lideri de stânga ai Europei. Asta înseamnă stânga, solidaritate și sprijin exact când este mai multă nevoie!", scrie Marcel Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE