ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marcel Ciolacu, reacție după declarațiile ministrului Educației

Postat la: 14.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD Marcel Ciolacu a reacționat acid, duminică, după declarațiile ministrului Educației, Monica Anisie, privind începerea noului an școlar. „V-ați spălat rușinos pe mâini", spune Ciolacu, apoi continuă: „Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți!".

Marcel Ciolacu a scris, duminică, pe Facebook, faptul că Guvernul a „tăiat frunză la câini șase luni", iar Monica Anisie a ieșit să arunce vina pe autoritățile locale. „Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale! Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste! Însă copiii vor să facă școală! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți!", scrie Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE