ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marcel Ciolacu, reacție după anunțul lui Orban: "Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș!"

Postat la: 16.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraş! Mai nou, «subsemnatul Orban» se autopropune iarăşi premier, o funcţie din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei şi a economiei", comentează liderul PSD Marcel Ciolacu pe Facebook anunţul lui Ludovic Orban.

PNL va merge la negocierile cu USR PLUS și UDMR cu două variante de prim-ministru: Ludovic Orban sau Florin Cîțu. „Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, «subsemnatul Orban» se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei. Nu, «subsemnatule Orban» Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan! Singura soluție este premierul propus de PSD - Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE