ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marcel Ciolacu, mesaj catre PNL la dezbaterea motiunii de cenzura: "Cate alegeri trebuie sa mai pierdeti pana plecati?"

Postat la: 29.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD Marcel Ciolacu a lansat marti, 29 iunie, la dezbaterea motiunii de cenzura, mai multe acuze la adresa premierului Florin Citu si a mai multor lideri din coalitia de guvernare.

Acesta mai atrage atentia ca la alegerile locale partiale PSD i-a batut pe liberali, cu toate ca in realitate social-democratii au ramas fara cinci primarii. "Domnule Orban, ati pierdut alegerile din nou. 17 este mai mare decat 15. Cate alegeri trebuie sa pierdeti pana plecati? Cat mai trebuie sa suporte romanii ca sa-si dea Citu demisia? Domnul Barna, va adresez doar dvs ca domnul Ciolos este in cautarea barbatului care naste. Va cred ca nu mai stiti cum va cheama nici chiar cu buletinul.

Doar zero va desparte de infinitul pana la cer. Domnule Citu, in caz ca ati sperat ca v-am uitat. Mai aveti tupeul sa stati cocotat acolo si sa le spuneti romanilor cat de bine o duc? Cat de bine le e copiilor fara alocatiile marite.

Astazi in cancelariile europene se vorbeste ca desprel ultimul stat. Ati distrus sistematic orice urma de incredere a campaniei de vaccinare. Prin revocarea Avocatului Poporului ati atacat statul de drept. Domnule Citu, daca azi cand vorbim aveti deja acest palmares de ilegalitati grosolane, oare ce veti face maine? Veti da OUG ca actualul presedinte sa aiba 3 mandate? Sau OUG ca domnul Barna sa nu mai raspunda pentru furtul banilor europeni? E prea mult. Acest guvern trebuie sa plece acasa astazi", a declarat Marcel Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE