Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu îl contrazice pe Klaus Iohannis: "Taxa de solidaritate ar fi oportună, ea există și în Germania!"

Postat la: 07.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Taxa de solidaritate pentru marile firme ar fi oportună, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, la câteva ore după ce președintele Klaus Iohannis s-a pronunțat împotriva acestei măsuri.

„Îmi mențin părerea, cel puțin la taxa de solidaritate, că ar fi oportună. Nu știu dacă vom decide în coaliție să o introducem. Nu am inventat-o eu, Marcel Ciolacu, sau echipele PSD, dimpotrivă. Noi am încercat să vedem cum o putem uniformiza legislativ. Ea există în Germania, am crezut că domnul președinte e mai apropiat de sistemul german și ar accepta mai ușor, dar există și alte soluții", spune Marcel Ciolacu.

El precizează că „nu este luată o decizie". „Ne-am uitat la alte economii, nu are rost să intrăm în detaliu pe ceva ce nu s-a decis în acest moment", conchide social-democratul. Reacția lui Ciolacu vine după ce președintele Klaus Iohannis s-a pronunțat împotriva introducerii unei taxe de solidaritate în Codul Fiscal: „Personal, nu consider că ar fi optimă sau de dorit sau că ar aduce rezultate".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE