Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu face acuzații grave: "Pe piața energiei e speculă. Sunt niște lucruri bizare!"

Postat la: 16.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că pe piața energiei se desfășoară o adevărată speculă. Prețurile de vânzare au crescut în mod nejustificat, iar cei care au cumpărat energia de la producători și acum o tranzacționează la prețuri de peste zece ori mai mari nu sunt impozitați în niciun fel.

"Să vedem abordarea pentru anul viitor, când 75% din energie nu este vândută. Sunt aceste două abordări, când energia este vândută și când nu este vândută la anul și mai este abordarea în ceea ce privește supraimpozitarea producătorilor, dar aceștia au vândut energia cu 200 -300 de lei, iar aceasta se vinde cu 4.000 de lei. Vom costata la finalul anului că România a consumat cât a produs.

Eu nu consider corect total în afară de această diferență imensă de preț, de speculă, care este neimpozitată așa cum sunt producătorii. Statul român dă certificate verzi pentru energia verde, cum să dăm certificate verzi iar energia verde produsă în România trebuie să o exportăm. Sunt niște lucruri bizare. (...) La 1 septembrie vor intra în vigoare măsurile (compensări de prețuri și măsuri sociale) și eu le văd pe termen mai lung, până în 2025", a declarat Marcel Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE