ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marcel Ciolacu după întâlnirea cu Florin Cîţu la Guvern: "Nu am avut acces la PNRR. În continuare planul nu are o coerenţă şi o viziune clară"

Postat la: 20.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după întâlnirea cu premierul cu Florin Cîţu pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, că nu au avut acces la proiect, nu li s-au prezentat detalii cu privire la reformele urmărite prin acesta şi că, în continuare, planul nu are „coereneţă şi viziune”.

Social-democratul a transmis că nu cunoaşte concret care sunt granturile pentru IMM-URI, dar nici care sunt reformele pentru sindicate şi reformele din zona de pensii. „Am sperat astăzi să avem o discuţie mai aplicată. Nu am avut plăcerea de a avea acces, alături de partenerii sociali, la PNRR. Avem până acum o promisiune că ni se va trimite acest plan pentru a-l discuta cu toţii, şi cu specialiştii, mai aplicat şi să găsim nişte mecanisme clare şi transparente de accesare a acestor bani, dar şi de absorbţie. Nu am avut detaliile reformelor şi aveam şi noi propuneri de reforme în acest moment, pentru a fi incluse în PNRR.

Din punctul nostru de vedere, în continuare PNRR nu are o coerenţă şi o viziune clară a anilor pe care îi trăim în acest moment şi a motorului economic din toată Europa. Nu cunoaştem concret ce granturi vor merge către IMM-uri, nu cunoaştem către sindicate care sunt reformele şi în zona de pensii. Plus că este recomandarea Comisiei de a avea acces la aceste informaţii. Este planul naţional, nu este un plan secret. Sperăm să deblocăm acest lucru şi să stabilim împreună un calendar de prezentare a planului în Parlamentul României", a transmis Marcel Ciolacu joi, la finalul întrevederii de la Guvern.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE