Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu, după ce s-a trecut de 10.000 de decese: "Guvernul a pierdut controlul! Situația devine disperată"

Postat la: 22.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că Executivul a pierdut total controlul pandemiei de Covid-19, dovada fiind faptul că România a trecut de 10.000 de morți. Ciolacu consideră că premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, refuză să își asume răspunderea, asta pentru că urmează alegerile.

"#10000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situația devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eșecului actualei puteri în lupta cu pandemia. Spitalele se prăbușesc pur și simplu sub presiunea valului uriaș de internări, instalațiile electrice cedează din cauza suprasolicitării. Sâmbăta trecută la Neamț. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătății, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie! Dar nici Tătaru, nici Orban nu își asumă vreo răspundere, deși i-am atenționat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al țării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi și pasează responsabilitatea pe umerii medicilor și ai autorităților locale, își păstrează imaginea imaculată! Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici rațiune!", scrie Marcel Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE