Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu, dezvăluire despre Raed Arafat: "Nu mă jenez, sper să nu îi fac rău"

Postat la: 14.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, dezvăluie că se sfătuieşte cu secretarul de stat Raed Arafat pentru deciziile pe care le ia. Ciolacu este de părere că românii vor respecta restricţiile şi în cele trei zile în care nu vor exista reglementări legale care să ţină oamenii în case sau în interiorul localităţilor.

"Nu cred că românii au stat în casă de frica amenzilor aberante sau a acestui stat poliţienesc din ultimile două luni. Eu cred că românii au suficientă maturitate şi discernământ să respecte aceste trei zile şi să nu se expună nici pe ei, nici familiile lor şi să depăşim această tâmpenie făcută de către Guvern. Cred că un apel din partea tuturor forţelor politice, a presei şi revin, dacă cineva astăzi mi-a spus necesitatea votării acestui cadru legislativ pentru starea de alertă este domnul ministru Arafat, un om cu care - nu mă jenez, sper să nu îi fac rău - mă sfătuiesc în urma unor decizii pe care le iau în Parlament e suficient ca românii să înţeleagă că aceste trei zile pot fi depăşite şi fără paznici şi amenzi. Suntem suficient de maturi noi, românii, ca să facem acest lucru", a declarat Marcel Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE