Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu, despre viitorul guvern: "Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă"

Postat la: 20.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marcel Ciolacu a reacționat după ce liderii coaliției PNL-USR PLUS-UDMR au anunțat cum vor fi împărțite posturile în Executivul condus de Florin Cîțu și a spus că PSD nu va vota acest guvern „al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale!"

„Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică. Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!"

Liderul PSD s-a întrebat retoric dacă „președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!"

Președintele PNL, Ludovic Orban a anunțat vineri seară rezultatul consultărilor din coaliția PNL-USR PLUS- UDMR pentru crearea unei majorități guvernamentale și a guvernului cu 18 portofolii, care va fi condus de Florin Cîțu. PNL primește 9 ministere, USR PLUS 6 ministere, iar UDMR 3 ministere.

De asemenea, șefia Camerei Deputaților va fi preluată de PNL și cea a Senatului de USR PLUS, iar viitorul guvern va avea și doi vicepremieri: Dan Barna și Kelemen Hunor. Negocierile continuă pentru împărțirea posturilor de secretari de stat cu respectarea principiului ca acolo unde un partid a obținut postul de ministru, posturile de secretari de stat să fie acordate celorlalte două partide.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE