Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu despre noua bătaie de joc marca Ludovic Orban: "6 lei pe zi! Aceasta este raţia impusă persoanelor de peste 75 de ani"

Postat la: 23.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul Orban a oferit carduri pentru mese calde persoanelor de peste 75 de lei în valoare de 6 lei. „Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi? A cui este firma care a tipărit cardurile? Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?", îl întreabă liderul PSD pe şeful Executivului.

„6 lei pe zi! Aceasta este raţia impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani, cărora le-a dat, în bătaie de joc, carduri pentru mese calde acum, în campanie electorală! 6 lei pe zi! Doar de la restaurantele închise de acelaşi Orban! În frig, pe terase, sau on-line, de la zeci de km distanţă, pentru cei din mediul rural. Aţi auzit ceva mai cinic de atât?! Bineînţeles, banii pe card vor veni doar după alegeri. Acum, doar promisiuni...", a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook. Preşedintele social-democraţilor a adăugat că „aşa sunt folosite fondurile europene de un guvern care şi-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toţi români".

„Aşa sunt folosite fondurile europene de un guvern care şi-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toţi români. Total ineficient pentru persoanele cărora li se adresează programul european, dar în folosul clientelei liberale. Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi? A cui este firma care a tipărit cardurile? Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?", a conchis Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE