ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marcel Ciolacu despre intrarea României în recesiune: "Noi importăm în acest moment inflație!"

Postat la: 11.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus, luni, întrebat dacă România riscă să intre în recesiune anul următor, că nu ține numai de țara noastră acest lucru, precizând că în acest moment „importăm inflație".

„Important e să gestionăm cât mai bine. Nu ține numai de România. Dacă Europa intră în recesiune, automat că...Noi importăm în acest moment inflație. În Germania este cea mai mare inflație din ultimii 70 de ani", a spus Ciolacu. Economia României ar putea intra în recesiune tehnică, în prima parte a anului viitor. Este prognoza agenției de rating Fitch, care prevede o încetinire serioasă a economiei în 2023. Mai mult decât atât, prețurile vor continua să crească în tot acest timp. Din păcate, analiza agenției pentru România s-a înrăutățit față de cea anterioară. Experții au subliniat că riscul de recesiune este unul mare nu doar pentru țara noastră, ci pentru Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii.

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunță că România va intra negreșit în Schengen. Social - democratul e de părere că orice europarlamentar care nu susține intrarea României în Schengen comite o trădare de țară. "E un moment, cred că a fost toată lumea invitată, e un moment în care cu toții trebuie să vorbim aceeași limbă. Eu, pur și simplu mental, refuz să cred că România nu va intra în Schengen. Eu cred că în războiul din Ucraina am avut cea mai mare contribuție. Am supărat fermierii români ca să dăm prioritate cerealelor ucrainene. Îmi e greu să accept că un parlamentar ales de către români face ceva împotriva României. E trădare", a spus Ciolacu.

Conferință de presă susținută de președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, după ședința Consiliului Politic Național, la Palatul Parlamentului:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE