ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marcel Ciolacu, critici pentru Cîțu și Orban: "Doi clovni. Se folosesc de banii românilor pentru a-i oferi drept mită la alegerile din PNL!"

Postat la: 14.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD Marcel Ciolacu a lansat un atac la adresa liderilor PNL Ludovic Orban și Florin Cîțu, pe care-i caracterizează drept „doi clovni" și îi acuză că „se folosesc de banii românilor" drept mită pentru a-și asigura voturile de la alegerile interne din PNL.

Liderul social-democrat spune despre Cîțu și Orban că în cursa electorala din interiorul PNL se folosesc de mecanisme „ilegale" și „total imorale", acuzându-i pe cei doi că „se folosesc de banii românilor" pentru a-și face campanie în partid. "A început mita. Ei confundă și banii mei, și ai dvs., până la urmă, banii românilor, ei confundă acești bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. E evident că este și ilegal, este și abuziv şi total imoral să faci așa ceva. Eram obişnuiţi de la domnul Orban care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită pentru a obţine voturile românilor. Acuma, trecem la next level. Premierul Cîţu care se luptă cu domnul Orban folosește banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegații de la Congres. Noi realizăm în ce penibilitate ne-au adus aceşti doi... Parcă sunt clovni, când îi vezi cu bodyguarzi la ședințe, se stropesc cu apă...", a declarat Marcel Ciolacu.

El l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care susține că a dorit să aibă „Guvernul său". „Eu nu înțeleg de ce nu intervine și nu spune: am greșit și nu se mai poate continua așa", a adăugat Ciolacu, referindu-se la șeful statului. Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la întâlnirea cu primarii de municipii, că are nevoie e implicarea tuturor primarilor şi președinților de consilii judeţene pentru atragerea banilor din PNRR și a celorlalte fonduri europene. Totodată, şeful Guvernului a transmis că rectificarea bugetară nu va fi făcută la partid, pe criterii politice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE