ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marcel Ciolacu critică dur PNL-ul, chiar înaintea negocierilor: "Acest bâlci trebuie să înceteze. PSD nu face niciun pas in spate!"

Postat la: 03.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social-democrații își vor asuma guvernarea, în contextul în care partidele de dreapta au dus România într-o situație foarte dificilă. Criticile lui Marcel Ciolacu vin în contextul în care se pregătesc negocieri PSD-PNL pentru formarea unei alianțe.

"Cumva nu vedem realitățile din România? PSD este dispus să își asume guvernarea pentru a scoate România din situația în care a fost aruncată de guvernarea de dreapta. Cred că acest bâlci cu desemnări de prim-miniștri, care știau că nu vor trece, cu rezoluții adoptate noaptea fără nicio noimă. Cel mai mare grup din Parlamentul României nu poate sta deoparte în toată această criză.", a spus Marcel Ciolacu.

"PSD nu va purta discuții sterile privind ministerele. Prima dată discutăm program de guvernare și măsuri. Discutăm cu orice partid care reprezintă cetățenii. Nu e exclusă nicio o negociere cu PSD. Să nu credeți vreo clipă că eu nu o să cer mandat colegilor mei să nu merg cu propunere de premier. Să nu credeți că noi vom face o construcție politică aberantă. Eu am crezut că ieri PNL votează o rezoluție să își ceară scuze pentru cei 4.000 de români care și-au pierdut viața. Dacă nu mai au contact cu realitatea, să se uite la CNN. Discuțiile din PSD sunt cele 100 de măsuri pe care trebuie să le luăm pe termen scurt și lung", a declarat Ciolacu.

„Haideți să vedem realitățile din România. Ne aflăm într-o criză majoră pandemică negestionată. Ne află într-o criză economică, într-o criză socială și într-o criză politică declanșată de fosta guvernare de dreapta, respectiv PNL și USR. Toate crizele au fost gestionate și sunt efectul acestei alianțe de dreapta susținută de președintele Klaus Iohannis. Cred că aici este discuția. Am văzut abordarea celor două partide în ședințele lor. Este o abordare arogantă și superficială. Eu am terminat cu colegii mei cele 100 de priorități pentru români, atât pe o perioadă scurtă, cât și pe o perioadă medie și de la acest lucru vom porni în discuțiile pe care le vom avea cu PNL", a spus Ciolacu, la sediul PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE