Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu: "Consider inoportună prezența lui Mitică Dragomir pe lista consilierilor generali"

Postat la: 09.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD Marcel Ciolacu consideră inoportună prezența lui Mitică Dragomir pe lista consilierilor generali. Decizia va aparține însă PSD Sector 3, a spus Ciolacu.

„Consider inoportună prezența domnului Mitică Dragomir pe lista consilierilor generali", a spus Ciolacu, la sediul PSD, după ședința conducerii. El precizează că a discutat subiectul cu liderul PSD Sector 3 și la discuție a asistat și Gabriela Firea. „Am avut o discuție separată și cu președintele PSD Sector 3, deoarece am luat act de declarațiile publice ale lui Mitică Dragomir. Am cerut să analizeze de urgență situația, aștfel încât până la validare să am o decizie dacă va fi sau nu validat ca și consilier general", adaugă liderul PSD.

De asemenea, el a mai spus că „nimeni nu poate candida pe o listă de partid dacă nu e membru", ca reacție la afirmațiile lui Petre Roman, că era independent pe lista PSD pentru CGMB. „Am stabilit criteriile. Urmează ca săptămâna viittoare în interiorul PSD să luăm decizii (candidaţii la parlamentare - n.r.). Sunt propuneri în acest sens (candidaţii de la locale să se regăsească pe lista la parlamentare - n.r.)", a explicat Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE