ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marcel Ciolacu către Florin Cîțu după acordul OCDE: "Domnule premier, ieșiti la tablă și explicați-ne! Sau este o altă reformă de care fugiți?!"

Postat la: 02.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD Marcel Ciolacu reacționează, condamnând tăcerea Guvernului Cîțu după ce 130 de state, inclusiv România, au ajuns joi la un acord asupra unei reforme a impozitării companiilor multinaţionale, ce prevede în special instituirea unui impozit minim pe profit, "de cel puţin 15%", a anunţat Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).

„ACORD ISTORIC PENTU TAXAREA CU 15% A MULTINAȚIONALELOR! GUVERNUL CÎȚU TACE MÂLC! #România se regăsește printre țările care susțin o reformă fiscală de amploare pe plan internațional! Executivul condus de „primul economist al țării" - #FlorinCîțu- este... în tăcere! Domnule premier, ieșiti la tablă și explicați-ne! Sau este o altă reformă de care fugiți?! Ieri s-a luat o decizie istorică de peste 130 de țări care reprezintă nu mai puțin de 90% din PIB-ul mondial! Toate s-au aliniat #OECD și #România este printre ele. Reforma vizează ca în special companiile multinaționale să plătească o parte echitabilă a impozitelor oriunde își desfășoară activitatea! Românii - și mai ales firmele cu capital străin care ne susțin economia- doresc să știe cum îi vor afecta această taxare cu 15% a companiilor mari! Și ce venituri estimați că vor veni la buget și pe ce anume le veți cheltui?!", scrie Ciolacu pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE