Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu anunță că România nu trimite arme și trupe în Republica Moldova: Nu are nevoie de ajutor militar

Postat la: 06.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Chişinău, în cadrul conferinţei de presă cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, că Republica Moldova nu are nevoie de un ajutor militar, în schimb, este nevoie de securizarea frontierelor, lucru benefic pentru întreaga Europă.

"Cred că Republica Moldova nu are nevoie de un ajutor militar. Din câte cunosc eu, Constituţia Republicii Moldova oferă o neutralitate. În schimb, este nevoie de securizarea frontierelor, lucru benefic pentru întreaga Europă şi aici cred că este o zonă în care România trebuie să se implice şi mai mult alături de Republica Moldova", a spus Marcel Ciolacu, răspunzând la o întrebare sa presei din Republica Moldova.

El a continuat: "Ca să fiu mai exact, cu adevărat România este un scut pentru Republica Moldova şi aşa trebuie să fie". Preşedintele Camerei Deputaţilor a avut o întrevedere cu Natalia GAVRILIŢA, Prim-ministru al Republicii Moldova, la Guvernul Republicii Moldova, şi urmează să se întâlnească şi cu Maia SANDU, Preşedintele Republicii Moldova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE