Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu, acuzații grave la adresa Executivului: "Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție!"

Postat la: 03.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critică Guvernul, spunând că membrii acestuia sunt „fără scrupule" și că „trec cu tancul peste lege și Constituție" . Ciolacu susține că dublarea alocațiilor copiilor „nu este un moft, ci o necesitate".

„Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?! Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți", a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE