Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu premierul Portugaliei, António Costa

Postat la: 19.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a avut joi, 19 mai 2022, o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Portugheze António Costa, la Palatul Parlamentului. Marcel Ciolacu a transmis că premierul Portugaliei este un prieten al României, care nu a ezitat să ne ofere sprijin în contextul războiului din Ucraina.

La întâlnire au participat și Sorin Mihai Grindeanu, viceprim-ministru, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Angel Tîlvăr, președintele Comisiei pentru afaceri europene a Senatului și europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreședinte PSD.

„Am avut plăcerea să îl primesc astăzi la Palatul Parlamentului pe premierul Portugaliei, António Costa, un lider european care a demonstrat cum se guvernează pentru oameni și un prieten al României care nu a ezitat să ne ofere sprijin în contextul războiului din Ucraina.

În guvernările colegilor social-democrați, Portugalia a fost un model de dezvoltare, fiind printre primele state în implementarea planului de redresare. De altfel, ei au primit la ultimele alegeri un sprijin covârșitor din partea cetățenilor pentru un nou mandat în fruntea guvernului.

Am stabilit împreună să intensificăm cooperarea pentru a învăța unii de la alții și pentru a dezvolta componenta socială atât de necesară Uniunii Europene", a transmis președintele Camerei Deputaților.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE