Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Manfred Weber despre Rareș Bogdan: Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și își apără țara!

Postat la: 05.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La conferința de presă susținută alături de președintele PNL Nicolae Ciucă, Manfred Weber, președintele Partidului Popular European, l-a lăudat pe europarlamentarul român Rareș Bogdan.

„Aș vrea să subliniez că pentru alegerile europarlamentare, PNL are o listă puternică de candidați. Vreau să-l menționez pe Rareș Bogdan, care este și liderul delegației României din Parlamentul European. Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și apără interesele României", a spus președintele Partidului Popular European.

De asemenea, el a avut cuvinte de apreciere și pentru Siegfried Mureșan, despre care spune că a avut un rol determinant în PNRR-ul României.

Aș vrea să-l menționez și pe Siegfried Mureșan, vice-președinte al PPE și vice-președinte al grupului PPE, care a fost raportorul principal al PNRR-ului României. A reușit să aducă 50 de miliarde de euro pentru România. Este și el un lider de top al PNL la nivel european",a zis Manfred Weber.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE