Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maia Sandu, omagiată de CNN și ignorată de Zelenskiy! "Râsu-plânsu de Chișinău"

Postat la: 28.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Și a fost a-XXXII-a aniversare a independenței Moldovei, ce are finalmente și un "președinte-Soros", în persoana Maiei Sandu!

CNN a marcat momentul trimițând-o pe veterana Christiane Amanpour să realizeze un interviu omagial cu Sandu, unde să reamintească că aceasta e favorita SUA, mai ales a lui Joe Biden. Bucuria mare de la Chișinău, pentru o așa de mare onoare, a fost umbrită total de faptul că vecinul Zelenskiy n-a felicitat-o ieri pe Maia Sandu, în zadar au așteptat vreun mail sau postare de la Kiev care să pomenească ceva despre sărbătoarea Moldovei. Tristețe și nedumerire profunde din partea Maiei Sandu și alor săi!

Cu atât mai profunde cu cât zilele trecute, când Ucraina și-a aniversat sărbătoarea similară, Maia Sandu nu doar c-a trimis prima felicitarea către Zelenskiy, dar a ieșit în fața administrației prezidențiale din Chișinău unde, împreună cu un grup de "șoimi ai patriei", au interpretat chiar imnul Ucrainei. Desigur că există concluzii profunde legate de ignorarea din partea lui Zelenskiy, deocamdată să marcăm doar că acesta a vrut să arate că relațiile dintre favoriții lui Biden în zonă s-au răcit. Sau altfel și mai comic spus, nu mai e armonie între "piticii de grădină ai lui Soros", pe numele lor Maia și Vlad!

Cozmin Gușă

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE