ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Lupta din PNL: "Asistăm la cea mai mare operațiune de cumpărare de influență pe bani publici din istoria României. Emil Boc ia aproape 10% din PNRR!"

Postat la: 30.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Economistul Adrian Câciu are un comentariu foarte interesant pe pagina sa de facebook dupa ce si Florin Cîțu a anuntat oficial ca va candida pentru sefia PNL, după ce si Ludovic Orban anuntase aceleasi lucru cu ceva timp mai devreme:

"Eu doar sper ca Florin Cîțu să nu își plătească funcția de șef la PNL cu banii publici ai României. Pentru că semnalele din banii pe PNRR sunt clare: mai mult de jumătate din bani sunt alocați fostilor pedelisti din Ardeal. Emil Boc fiind campion cu aproape 10% din PNRR. Cu alte cuvinte ca să iasă Cîțu șef se imprumuta țara, iar datoria o plătește moldoveanul si olteanul. Urmele rămân. S-ar putea să asistăm la cea mai mare operatiune de cumpărare de influență pe bani publici din istoria României", spune expertul in economie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE