Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lumeapolitica.ro: Un partid propune un politician șomer pentru primăria unui sector din București

Postat la: 06.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un partid propune un politician șomer pentru funcția de primar al unuia dintre cele șase sectoare ale capitalei. Alexandru Valeriu Gâdiuță este consilier general. Aceasta nu este o meserie în sine. Politicienii primesc o indemnizație pentru ședințele la care participă.

De altfel, în momentul în care a candidat, în 2016, Gâdiuță a declarat ca și venituri suma de 208 lei primită de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM). El a intrat în politică și cu o datorie uriașă de 130.000 de lei. Banii i-au fost dați de patronii de la BitDefender. Aceștia au susținut financiar mai mulți candidați ai Uniunii Salvați Bucureștiul. Roxana Măriuca și Florin Talpeș și-au recuperat cu greutate banii de la Gâdiuță. După alegeri, acesta a primit de la Autoritatea Electorală Permanentă banii investiți în campanie. Cu toate acestea i-a depus la ING Bank și figura cu 130.000 de lei în cont și cu aceiași sumă datorie la patronii firmei de software.

În 2017, la un an de la alegeri, Gâdiuță încasa în continuare șomajul. El a declarat suma de 1282 lei care completa indemnizația de 5104 lei primită de la Consiliul General. Abia în anul 2018, colegii de la USR au decis să-i ofere un loc de muncă lui Valeriu Gâdiuță. Nu știm exact ce face politicianul la partid. Știm însă că în 2018 a declarat că a primit de la USR suma de 117.000 de lei pentru munca prestată acolo. Lipsa totală de experiență profesională și faptul că nu a confirmat în vreun domeniu nu au reprezentat un impediment pentru Alexandru Valeriu Gâdiuță. Șomerul a fost desemnat de USR drept candidat la Primăria Sectorului 6 din București.

Articol integral AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE