Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lumea Politică: "Săgețile" Elenei Udrea se întorc în PNL. Află cine a fost ales "vice"!

Postat la: 07.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Săgețile Elenei Udrea reapar în PNL. Omul pe care DNA se ferește să-l audieze serios a fost ales vicepreședinte al PNL Sector 4. El este un umil șofer de autobuz la Societatea de Transport București. Cu toate acestea a finanțat Partidul Democrat Liberal cu o sumă halucinantă în vremea în care Elena Udrea era președinta PDL București. Acum este mâna dreaptă a lui Pavel Popescu la PNL Sector 4.

Mitică Neagu are 45 de ani și îl putem vedea la volanul unui autobuz prăfuit care circulă pe străzile din București. El este și activist PNL ajungând în rândurile liberalilor în urma fuziunii cu PDL. Deși venitul îi permite să trăiască modest în Sectorul 4 din București, în 2012 Mitică Neagu apare ca fiind unul dintre donatorii importanți ai PDL, mentioneaza Lumea Politică.

Pe 26 aprilie 2012, șoferul de autobuz se prezenta la casieria partidului cu un sac de bani în care se aflau 100.000 de lei. Cel puțin așa reiese din documentele înregistrate de PDL la Autoritatea Electorală Permanentă. Nimeni nu-l întreabă pe Neagu de unde a strâns muntele de bani din salariul său de șofer. Suma se cheltuiește pentru alegerile locale în care Silviu Prigoană pierde în fața lui Sorin Oprescu. Elena Udrea era președintele PDL București.

În iulie 2012, Mitică Neagu apare din nou ca donator al democrat-liberalilor. Conform documentelor, șoferul donează altă sumă mare pentru venitul său. PDL raportează la AEP suma de 54.000 de lei donată de Mitică Neagu la partid. Pe aceiași listă, Marian Orodel, alt șofer de autobuz apare cu o donație similară. În două tranșe acesta se presupune că a donat 150.000 de lei PSD-ului.

În timpul anchetării Elenei Udrea pentru finanțarea campaniei din 2009, dosar în care aceasta a primit și condamnare, se pun întrebări și despre sumele din 2012. Până acum nu s-a stabilit clar de unde avea șoferul RATB sumele care apar în documente, dacă el chiar a venit cu banii sau numele lui a fost utilizat de rețeaua de spălare de bani din jurul fostei președinte a PDL București.

De ieri, Mitică Neagu este vicepreședintele PNL Sector 4. El a fost ales alături de Pavel Popescu după niște alegeri la care Ludovic Orban a fost bruscat de bodyguarzi, iar deputatul C.E.O. Dan Vâlceanu a făcut marcaj strâns la votanții aduși cu autocarul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE