ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Ludovic Orban în Săptămâna Mare: Șefa Femeilor Liberale, instalată în Ministerul Muncii! A doua promovare a acesteia, sub sceptrul PNL

Postat la: 18.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O numire "cu cantec" era să treacă neobservată în Săptămâna Mare. Premierul Ludovic Orban a numit-o secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, instituție aflată sub comanda Ministerului Muncii, pe Luminița Popescu.

Luminița Popescu este președintele Organizației Femeilor Liberale Olt. „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Luminița Popescu se numește în funcția de secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați", se arată în decizia semnată de premierul Orban, joi, 16 aprilie.

Până la venirea liberalilor la Putere, Luminița Popescu era profesoară de limba și literatura română în Caracal. În noiembrie 2019, după instalarea Guvernului Orban, șefa OFL Olt a primit funcţia de inspector şcolar general adjunct în Olt. Acum, în plină stare de urgență, ea a fost desemnată să coordoneze Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați.

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați se află sub comanda Ministerului Muncii și Protecției Sociale, în fruntea căruia se află ministrul Violeta Alexandru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE