Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban își face testamentul politic: "La final de mandat stau cu fruntea sus. Am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat!"

Postat la: 01.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PNL pare ca isi anunta sfarsitul, ca lider. Ludovic Orban a declarat joi, in ceea ce pare un soi de testament politic, că la finalul mandatului de șef al liberalilor stă cu fruntea sus şi că în patru ani cât a stat la cârma partidului a realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

"De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare. (...) La final de mandat stau cu fruntea sus şi pot să vă spun că în 4 ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. PNL este astăzi principalul partid de guvernământ, PNL deţine astăzi 3 din 4 cele mai importante funcţii în stat", a spus Orban la conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 1.

El a adăugat că PNL este un partid puternic, un partid care are capacitatea de a asigura o bună guvernare României şi, mai ales, are capacitatea de a se pregăti pentru anul 2024 să câştige toate bătăliile electorale. "Eu nu rostesc vorbe în vânt când vă spun că avem tot ce ne trebuie ca să putem să atingem aceste obiective, vă spun pentru că ştiu, vreau şi pot să conduc partidul spre noi victorii, aşa cum l-am condus şi în cei 4 ani de când mi-aţi acordat încrederea să vă fiu lider", a mai afirmat acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE