Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban acceptă traseiști de la ALDE care îl atacă pe Iohannis

Postat la: 30.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ludovic Orban ignoră declarația lui Iohannis și a colegilor de partid, fără ALDE și PSD în PNL, și acceptă traseiși de la ALDE care îl atacă pe Iohahnnis în partid pe ușa din dos, susțin surse liberale pentru Piața Presei.

Fost liberal vopsit în ALDE, Dan Croitoru, este primit pe ușa din dos în PNL, deși președintele Kluas Iohannis a spus clar: fără ALDE și PSD la PNL. Mai mult, Ludovic Orban l-a acceptat, deși acesta este unul dintre politicenii care a avut comentarii publice acide la adresa actualului președinte Klaus Iohannis. Motivul: prietenia se pare că este mai importantă decât înteresele partidului.

Fostul viceprimar al Sectorului 5 al Capitalei, Dan Croitoru, a plecat în 2016 la ALDE de la PNL, după ce s-a supărat că nu a fost nominalizat ca și candidat din partea PNL la funcția de edil al Sectorului 5 al Capitalei. Ulterior, acesta a încercat să candideze din partea ALDE, pe lista fiind poziția 2. Numai că, fiind traseist, PNL a blocat la acea vreme candidatura lui, astfel încât ALDE nu a avut candidați la consiliu local sector 5 în 2016.

Culmea, Orban l-a primit deși Croitoru a anunțat public pe facebook că a plecat la ALDE, iar ulterior, ALDE, într-o altă postare-: i-a urat bunvenit. Cu toate acestea, se pare că șefii PNL București l-au primit miercuri seara înapoi pe ușa din dos.

Dan Croitoru a fost viceprimarul lui Vanghelie ani de zile, acesta fiind și cel care a condus Primăria Sector 5 după ce Vanghelie a fost arestat. Tentativa lui de a candida din partea ALDE nu a fost nici ea fără scandal. Acesta, potrivit surselor politice, a încercat să convingă judecătorul să accepte lista după miezul nopții. Lucru care nu s-a întțmplat și s-a lăsat cu un proces. Cu toate acestea, și deși Ludovic Orban, Klaus Iohannis și Rareș Bogdan au declarat public că nu vor primit oameni din ALDE și PSD, de miercuri seară, acesta a fost votat de cei care se numesc BPS al sectorului 5 al PNL, ca membru în birou.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE