Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lovitură de teatru în PNL: Înlocuitorul lui Cătălin Toma va fi miliardarul Resmeriță. Organizația de Vrancea stă pe un butoi cu pulbere!

Postat la: 25.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mâine 26 februarie este convocată ședința organizației PNL Vrancea după decesul fostului președinte al organizației și al Consiliului Județean Cătălin Dumitru Toma.

Pe ordinea de zi punctul principal este alegerea viitorului președinte al liberalilor vrânceni, ce-l va înlocui pe cel trecut la ceruri. Cu toate că organizația locală a înaintat la Centru propunerea ca președinte să fie nominalizat și respectiv ales, un liberal cu vechi state și edil local pe nume Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea, conducerea centrală a stabilit altceva și ca atare le-a transmis mutarea în plic celor de la Vrancea.

Iar numele transmis este al unui cunoscut om de afaceri local, membru PNL de numai două luni de zile, miliardarul Valentin Resmeriță antreprenorul METALE INTERNATIONAL, prieten de mulți ani cu Ilie Bolojan fost primar al orașului Oradea și actual președinte al CJ Bihor.

Chiar fostul președinte Cătălin Toma l-a prezentat pe Resmeriță organizației locale și mass-media ca fiind candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului Focșani. Acum "lovitura" primită de către membrii organizației locale i-a lăsat năuci pe mulți dintre aceștia, cei mai nemulțumiți arătându-se a fi vicepreședinții PNL Cristi Bălosu - șeful piețelor Focșani, Dragoș Ciobotaru - primar Vizantea și Ionuț Filimon - primarul comunei Soveja.

"De ce ni-l bagă pe gât cei de la București pe acest Resmeriță? E membru de două luni și ni-l impun președinte peste capul nostru. Nu e bine deloc, se vor produce mari tulburări în organizație!", s-a plâns Cristi Bălosu șeful piețelor, către colegii liberali. De menționat că același Bălosu s-a lăudat în nenumărate rânduri colegilor că este, în același timp, cadru acoperit și al SRI și al DGIPI.

Deja organizația PNL Vrancea stă pe un butoi cu pulbere. Dealtfel azi 25 februarie Nicu Tănase fost secretar de stat și susținător al lui Resmeriță, s-a bruscat și înjurat cu primarul comunei Bolotești Fane Popa susținător declarat al liberalilor vechi din partid.

O altă informație de ultimă oră din tabăra liberală ne spune că membrii vechi ai liberalilor în număr de câteva zeci de persoane, se vor deplasa mâine la sediul central al PNL cu o propunere de compromis care să-l înlăture pe Resmeriță și anume senatorul de Vrancea Raluca Ioan.

(M.G.G.)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE