ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuza o frauda a USR PLUS si cere anularea alegerilor din Bucuresti

Postat la: 01.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a distribuit, miercuri seara, pe Facebook, imaginile care au fost prezentate de catre Antena 3, alaturi de mesajul: "Iohannis gireaza un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tai din Africa nu ar face asa ceva!!! Sa vezi cum useristii fura voturile ca-n codru, cu jandarmii la usa, dar tu sa dai vina pe altii!!! In fapt, in fata camerelor useristii au facut circ si istericale, iar pe la spate fugeau in spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o tara membra a Uniunii Europene! Toti acesti hoti trebuie arestati urgent!".

Liderul PSD cere demisia ministrului de Interne. "Demisia VELA pentru ca ti-ai pus interlopii in uniforma de jandarm sa pazeasca hotii! PNL este partas la acest furt si trebuie sa raspunda pentru ca Guvernul lor de incompetenti si hoti a organizat alegerile! Va asigur ca lucrurile nu raman asa! Toti veti ajunge la puscarie! Vom sesiza toate institutiile internationale! Europa trebuie sa stie cine sunteti, hotilor!!! Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate", a mai scris Marcel Ciolacu.

Primarul general in functie, Gabriela Firea, cere repetarea alegerilor, dupa difuzarea unor imagini in care persoane despre care se afirma ca ar fi membri ai USR PLUS umbla la sacii cu voturi in Sectorul 1. Jandarmeria a transmis ca voturile se afla intr-o zona restrictionata, pazita si nimeni nu a avut acces. Politia a demarat o ancheta si va ridica imaginile pentru verificari.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE