Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liberalii i-au dat "pe loc repaus" lui Nicolae Ciucă: liderul PNL nu mai merge la Bruxelles alături de Marcel Ciolacu

Postat la: 30.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PNL Nicolae Ciucă și-ar fi schimbat planurile de a-l însoți la Bruxelles pe premierul Marcel Ciolacu, după intervențiile colegilor săi din partid.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu va efectua, în perioada 31 august - 1 septembrie 2023, o vizită de lucru la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni despre deficitul bugetar și măsurile pregătite de Guvern pentru a face economii la buget.

Inițial, liderul PNL ar fi dorit să facă și el deplasarea la Bruxelles alături de Ciolacu. Potrivit surselor citate, liberalii l-au „deturnat" însă pe Ciucă spunându-i că nu este bine să fie „prea apropiat" de liderul PSD și că mai bine nu face deplasarea alături de acesta.

La Bruxelles vor mai merge ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, care va discuta despre jalonul cu pensiile speciale după decizia CCR, dar și ministrul Fondurilor Europene Adrian Câciu, care are de închis până în 31 august renegocierea PNRR.

Deja la Bruxelles se află ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE