Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis vrea s-o impună pe Ramona Chiriac ca prim-vicepresedinte al Parlamentului European

Postat la: 13.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noua vedeta a europarlamentarelor, Ramona Chiriac, impusa de Klaus Iohannis dupa ce aceasta a adus numeroase servicii familiei prezidentiale, mai ales in Bavaria, acolo unde ea a fost consul si om de legatura pentru partenerul Schmidt, nu numai ca este prima pe lista comuna a alegerilor pentru parlamentul european, dar tinteste si o functie importanta.

Chiriac va fi propulsata, tot la insistentele lui Iohannis, care deja se pare ca a negociat cate ceva la Bucuresti, pentru functia de vicepresedinte al Parlamentului European. Drept recompensa. Dar si pentru sprijin... Iohannis nu la NATO isi doreste sa fie sef - stie ca nu se poate - ci la viitoare structura de forta a UE, sef al Comisiei de Aparare, un minister al Apararii europene, in situatiile de razboi anuntate de Macron, von der Leyen si Meloni. E adevarat ca sunt 14 posturi de vicepresedinte al PE, dar dintre care se alege si un prim-vicepresedinte, iar Chiriac aici se doreste a fi pusa cu sprijinul sefimii europene (sa vedem si daca planul va reusi). Altfel, pentru inca un post de vicepresedinte se bate si Victor Negrescu, dar cu destul de putine sanse.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE