Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis şi Ludovic Orban criticați de Marcel Ciolacu: "Au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria"

Postat la: 12.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că Ludovic Orban și Klaus Iohannis „au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preş".

„Doi inconştienţi care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis şi Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preş. În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri şi record de pacienţi la ATI, preşedintele şi premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din faţa pieţelor, unde i-au aruncat pe producători, dau - iată! - rezultate", scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că preşedintele şi premierul „sunt complet rupţi de realitate". „Care rezultate?! Că oraş după oraş cedează neputincios în faţa virusului. Primarii din oraşele devenite focar cer disperaţi ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting aşteptând un loc la ATI. Teste nu fac aşa cum ar trebui. Iar pentru toate, preşedintele României spune că de vină e doar comunicarea . Nu! De vină este voastră iresponsabiă şi insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconştienţilor! O să primiţi ce meritaţi pe 6 decembrie", conchide Ciolacu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE