Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jurnalist.ro: Manual de fraierit alegătorii!

Postat la: 24.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ipocrizia și dubla măsură ating cote maxime, atunci când e vorba de politicieni. Sunt siderat de vreo câteva săptămâni, de când pe străzile sectorului 1 a apărut o doamnă ce graseiază stricat în limba română și ne povestește cum o să ne schimbe ea viața în bine.

Mutat de câțiva ani de pe tarlaua lui Vanghelie "care este", am sperat că voi scăpa de metodele clasice de țepuit alegătorii din sectorul 5 și voi accede în lumea cu ștaif a politicienilor bucureșteni. Vise, taică, vise... Singura parte bună e că așa mi-am mai amintit și eu că există o doamnă pe nume Clotilde Armand!

Pentru cei dintre dumneavoastră, care uitaserăți de existența ei, vă fac un update. Doamna cu pricina aproape că a fost aleasă primar la sectorul 1 acum 4 ani. Emulație mare la vremurile de atunci. Pe valul electoral ce o prinsese, doamna cu nume franțuzesc a băgat în consiliul local o armată de USR-iști, mai mulți decât în orice administrație bucureșteană. Cu ea în frunte, desigur... Mișcarea cu pricina ne-a liniștit atunci pe mulți, care am crezut că primarul câștigător la mustață va fi controlat la sânge de tinerii frumoși ce aveau o halcă grasă a fotoliilor din consiliu. Mă așteptam ca 4 ani să curgă cu știri despre acea primărie, despre confruntările acerbe din consiliu, iar locuitorii sectorului să fie marii câștigători. De fapt, a fost fix pe dos!

Haideți să vă spun ce am perceput eu, ca locuitor al sectorului 1!... Continuarea articolului AICI.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE