Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iordache, zis si "Alta Intrebare", despre referendumul anunţat de Iohannis: "Aşteptăm întrebarea. Până termină de gândit poate trece mandatul"

Postat la: 20.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, a fost ironic, miercuri, la adresa preşedintelui, spunând că, până termină de gândit Klaus Iohannis întrebarea pentru referendum, poate îi trece mandatul.

„Aşteptăm întrebarea. Până termină de gândit poate trece mandatul. Preşedintele e în campanie şi susţine PNL, a ieşit preşedintele să le facă campanie. Deocamdată aşteptăm să termine de gândit. Poate mai gândeşte un an. Ce întrebare va adresa preşedintele nu pot să vă spun până nu termină de gândit", a declarat Florin Iordache, supranumit de presa si "Alta Intrebare", de pe vremea cand era ministrul Justitiei si folosea aceasta sintagma la conferintele de presa pentru a se eschiva sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

În ceea ce priveşte faptul că preşedintele a numit guvernarea PSD drept „un accident al democraţiei", Iordache a replicat: „Un accident al democraţiei a fost acum 4 ani şi jumătate, când cred eu că greşit a fost ales domnul Iohannis". El a mai spus că „modul în care preşedintele dispreţuieşte o anumită parte a clasei politice denotă că nu a învăţat nimic cât a stat la Cotroceni". Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este „aproape hotărât" să convoace referendum în ziua alegerilor europarlamentare, 26 mai, spunând că este „aproape hotărât", pentru că este nevoie de o analiză profundă, care la Cotroceni a început.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE