Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ionuț Vulpescu din nou la frâiele PSD: preşedinte interimar al Consiliului Naţional

Postat la: 18.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a decis, în şedinţa de miercuri seara, să îl numească în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD pe senatorul Ionuţ Vulpescu. Acesta va exercita interimar funcţia de conducere în PSD.

El a fost ministru al Culturii în Guvernele Ponta IV şi Grindeanu. În perioada 2000-2004 a fost consilier al preşedintelui Ion Iliescu. Recent, s-a făcut remarcat drept un critic al conducerii PSD în perioada Dragnea.

"L-am criticat deschis pe Liviu Dragnea și nu când se afla la carantină, ci atunci când era susținut inclusiv de mulți dintre cei care astăzi îl atacă. Problema esențială a lui Liviu Dragnea a fost aceea că a mutat periferia în centru și a ajuns să ocupe o funcție în stat fără a fi avut datele unui om de stat. Cu o mentalitate de argat, a transformat partidul speranțelor a milioane de oameni într-o afacere personală. Modul în care a ieșit din scenă e trist, fără a fi însă tragic. Aroganță provincială, beția unei puteri iluzorii, a unui "scor istoric", în 2016, căruia nu i-a înțeles semnificațiile. Un permanent joc la cacealma, o contraselecție fără precedent în partidul lui Iliescu și Năstase, o ruptură nemaiîntâlnită la vârful partidului între discurs și realitate.

Nu așa aș fi vrut să se întâmple însă "schimbarea" în PSD, prin încarcerarea liderului. Dacă aveam demnitate, eram noi cei care schimbam o conducere cu aromă de totalitarism și un lider care s-a comportat ca un șmecheraș de mahala, într-o lume în care principiile contează, ca și valorile. Dar nu ne-am propus așa ceva. Pentru că, să fim onești, modelul "Dragnea" convine mult prea multora, ca să se despartă de el!", scria senatorul Ionuț Vulpescu pe pagina sa de facebook în luna iunie, după ce Dragnea fusese încarcerat, iar în partid apele deveneau din ce în ce mai tulburi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE