Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Cristoiu despre un consilier al lui Nicolae Ciuca: "E un dobitoc! A fost consilierul pe securitate al lui Traian Băsescu"

Postat la: 25.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul Nicolae Ciucă se umple de unii dintre cei mai controversați foști consilieri prezidențiali din mandatul lui Traian Băsescu. După Iulian Chifu, a venit rândul unui alt consilier de-ai lui Băsescu să intre în guvern.

"Iulian Fota ăsta este un dobitoc! O spun cu cea mai deplină responsabilitate. E un tip care a fost consilierul pe securitate al lui Traian Băsescu și, ca toți cei care au fost în jurul lui Traian Băsescu, e un șmecher, un bandit: el a fost cel care a vrut să introducă ideea că presa e o problemă de siguranță națională.", este caracterizarea lui Ion Cristoiu despre noul secretar de stat pentru afaceri strategice din cabinetul Nicolae Ciucă.

Iulian Fota, absolvent al Facultății de Instalaţii pentru Construcţii, fost șef al Colegiului Național de Informatii al SRI și fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională în mandatul lui Traian Băsescu, îi ia locul lui Dan Neculăescu, noul ambasador al României la NATO. Fota e director general al Institutului Diplomatic Român și predă la Academia Naţională de Informaţii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE