Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Interlopul "Capone", îmbogățit din afaceri cu primăria, pune la bătaie resurse financiare pentru Ciprian Ciucu!

Postat la: 22.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul interlop din Sectorul 4, Valentin Rădulescu, care nu degeaba și-a ales o poreclă sonoră, Capone, a fost preferatul autorităților locale din Sectorul 6, pe vremea administrației primarului fantomă, PNL-istul, Rareș Mănescu.

După câștigarea alegerilor din 2012 de către liberalul Rareș Mănescu, Valentin Rădulescu, alias Vali Capone, și-a mutat cartierul general în Sectorul 6, unde a cunoscut o ascensiune spectaculoasă. De la un interlop mărunt în Sectorul 4, cunoscut mai mult în lumea maneliștilor și din prisma prieteniei cu faimosul Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, acesta primește cu dedicație, numeroase contracte cu autoritățile locale din Sectorul 6, prin firme controlate de interpuși.

Dintre acestea se remarcă în principal serviciile de mentenanță Internet, mentenanță climatizare, monitorizare pentru Primăria Sectorului 6 sau Administrația Școlilor Sector 6, contracte de salubrizare cu aceeași Administrație a Școlilor și multe alte "cadouri" oferite de vechea administrație locală, cele mai multe contractele fiind semnate de concubina sa, Georgian Oana-Raluca sau Ifrim Daniel, omul bun la toate.

Ajunsese să-și pună oameni în administrația locala. De la funcții mărunte in cadrul primariei păna la director general, impunându-l pe Ion Bivolaru, tatăl vitreg al concubinei lui, ca director general la Centrul Medico-Social Sfântul Nectarie, unde pe mandatul acestuia Curtea de Conturi a stabilit un prejudiciu de peste 300.000 lei.

Dar, poate cel mai spectaculos contract pe care l-a căpătat interlopul Capone și totodată cel mai păgubos pentru locuitorii Sectorului 6, este cel semnat ilegal, pe ultima sută de metri a mandatului Mănescu, fără acordul Consiliul Local, cu Administrația Piețelor Sector 6, prin care a preluat Piața Gorjului pe o perioadă de 25 de ani, contract aflat în derulare, chiar dacă a fost contestat în instanță de către actualul primar.

Contractul cu Piața Gorjului a fost semnat de concubina acestuia, Georgian Oana-Raluca, in data de 12 decembrie 2015, în preajma sărbătorilor de iarnă astfel încât să scape de vigilența presei. Odată cu alegerile din 27 Septembrie, interlopul Capone, prietenul de suflet și finanțatorul actualului candidat liberal Ciprian Ciucu, dorește să își extindă și mai mult tentaculele în Sectorul 6 și să obțina minim aceleași favoruri ca de la predecesorul său liberal Rareș Mănescu.

Astfel, acesta joacă totul pe o carte, implicându-se total în campania prietenului liberal, Ciprian Ciucu, punând la bătaie atât resurse financiare cât și influența pe care o are încă asupra vechilor angajați din administrația locală, promițându-le acestora di-verse favoruri dacă îi fac jocul sau îi amenință cu destituirea dacă refuză să o facă. Acesta este interlopul Capone care, dacă liberalul Ciprian Ciucu va ajunge să fie primar în Sectorul 6, își va consolida poziția și va continua să se îmbogățească din bani publici așa cum făcea și pe vremea fostului primar liberal, Rareș Mănescu.

DOCUMENTE AICI!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE