Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Idiotul util Ovidiu Raețchi, șeful Centrului Euro-Atlantic: "Măsura UE privind insectele se va dovedi una dintre cele mai eficiente și responsabile din istorie!"

Postat la: 19.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ovidiu Raețchi, fost deputat PNL și actual director al Centrului Euro-Atlantic din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (MAE), a scris că „măsura UE privind insectele", referindu-se la „recomandarea" Comisiei Europene privind consumul de mâncare din astfel de creaturi, „se va dovedi una dintre cele mai eficiente și responsabile din istoria luptei noastre împotriva viziunilor întunecate ale domnului Malthus".

„E limpede că va fi nevoie de decenii pentru ca ingredientele din insecte - cel mai probabil în combinație cu ingrediente mai clasice - să genereze produse de succes, o bucătărie specifică, lanțuri fast-food. Dar o vor face, pentru că așa funcționează creativitatea umană, în lipsa căreia profeția lui Malthus ar fi ajuns deja la termen.

E cumva firesc pentru o parte din generația noastră să se agite împotriva acestei inovații - la Mecca de exemplu, în urmă cu doar câteva decenii, a fost emisă o fatwā care proclama aparatele de radio haram, întrucât diavolul locuiește în ele (și ne imită vocea de acolo) - însă în 2050, când vom ajunge la 10 miliarde de oameni, toată aceasta agitație va fi doar o anecdotă, iar măsura UE privind insectele se va dovedi una dintre cele mai eficiente și responsabile din istoria luptei noastre împotriva viziunilor întunecate ale domnului Malthus" a scris Raețchi pe Facebook.

Ovidiu Raețchi este un fost deputat liberal, provenit din zona ong-urilor lui Dan Voiculescu. În 2020 a depus un proiect de lege - respins - pentru legalizarea parteneriatului civil între persoane de același sex. El spunea atunci că opozanții ideii s-ar raporta la „Rusia". În 2021, el cerea ca SRI să prezinte „constant, ritualic" un raport „despre propaganda anti-vaccin din România". Ovidiu Raețchi este fiul fostului jurnalist Geo Raețchi, acuzat că a fost informator al Securității pe vremea comunismului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE