Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guvernarea PSD afirma ca va face o prioritate din programul de acordare de locuinte pentru tineri

Postat la: 08.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PSD doreste sa sporeasca numarul locuintelor pentru tineri, de aceea guvernarea social democrata va face o prioritate din programul Prima Casa.

"Tinerii sunt viitorul nostru, trebuie să se simtă în siguranță, să rămână, să se dezvolte și să-și crească copiii în propria lor țară. Aceasta este cea mai inteligentă investiție pe care o națiune o poate face! De aceea noi, PSD, facem o prioritate din sprijinirea tinerilor. Vrem să le asigurăm stabilitate, locuințe, locuri de muncă, pentru a-și întemeia familii și trăi civilizat, la standarde europene. Guvernul nostru a eliminat impozitarea veniturile din tranzacțiile imobiliare care nu depășesc 450.000 de lei, a subvenționat dobânzile la credite și a şi a redus cota la 5% TVA pentru achiziția de astfel de locuințe. În 2019, prin programul Prima Casă, s-a alocat un fond de aproape 2 miliarde de lei - peste 418 milioane de euro - pentru garanții bancare care să suțină creditele imobiliare cu avans minim - de numai 5% - pentru achiziția ori construcția de locuințe. Astfel, alte sute de mii de români, cu vârsta până-n 35 de ani, se vor alătura celor peste 260 000 de tineri care au beneficiat anul trecut de sprijinul programului. Relevant pentru impactul major și succesul programului este că-n 2019, nu mai puțin de 15 bănci participă și acordă finanțare pentru Prima Casă!", afirma cei de la PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE