Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Groaznic! USR-PLUS ar fi de acord ca Ludovic Orban să redevină premier

Postat la: 14.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

USR PLUS ia în calcul să meargă la şedinţa coaliţiei inclusiv cu propunerea ca Florin Cîţu să fie înlocuit de Ludovic Orban la şefia Executivului, aceasta fiind o condiţie pentru ca actuala formulă de guvernare să fie menţinută.

Surse din USR PLUS au declarat că, în contextul în care au retras susţinerea acordată cu Florin Cîţu, ca urmare a revocării lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii fără nicio consultare, singura variantă de continuare a colaborării în actuala formulă este schimbarea acestuia. În acest condiţii, USR PLUS ia în calcul ca la şedinţa coaliţiei să propună, ca variantă, înlocuirea lui Florin Cîţu cu Ludovic Orban, cu care afirmă că au avut o relaţie de colaborare mult mai bună şi pe care îl consideră un partener mai credibil.

După revocarea lui Vlad Voiculescu, conducerile USR PLUS au transmis că "demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală şi imatură a premierului Florin Cîţu care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliţie funcţional". "Din acest moment, Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR PLUS pentru rămânerea în funcţia de prim-ministru", a fost mesajul USR PLUS.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE