Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gheorghe Cârciu a marcat Ziua Românilor de Pretutindeni în cadrul comunității românești din Belgia

Postat la: 31.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul de stat Gheorghe Cârciu a marcat Ziua Românilor de Pretutindeni în cadrul comunității românești din Belgia. Cu această ocazie, Ambasada României în Regatul Belgiei a organizat o reuniune cu reprezentanți ai mediului asociativ și ai comunității românești din Belgia.

Secretarul de stat le-a mulțumit celor prezenți pentru munca depusă în păstrarea și promovarea valorilor culturale românești și i-a îndemnat pe cei prezenți la întrunire să dezvolte proiecte în beneficiul comunității din care fac parte. În acest sens, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni îi poate sprijini prin oferirea de finanțări nerambursabile. 

"Mulțumim Ambasadei României în Regatul Belgiei pentru sprijinul pentru buna derulare a reuniunii. De asemenea, secretarul de stat a sărbătorit această zi specială în mijlocul românilor, la Festivalul Primăvara Românească la Bruxelles, eveniment organizat de către asociația Arthis - Casa de Cultură Belgo-Română. Alături de secretarul de stat, au mai participat și Excelența Sa, Andreea Păstârnac, ambasadorul României în Regatul Belgiei, Oleg Ungureanu, ministru-plenipotențiar, eurodeputatul Victor Negrescu, dar și oficialități belgiene. Mulțumim Asociației Arthis pentru organizarea unui eveniment dedicat românilor din afara granițelor. Ne bucurăm că am avut posibilitatea să celebrăm Ziua Românilor de Pretutindeni alături de o comunitate românească atât de valoroasă."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE