ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




George Stanga ii ataca dur pe Fotea si Pucheanu pentru ca modernizarea falezei Dunarii la Galati e "praf in ochi"!

Postat la: 05.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

George Stanga, presedintele Partidului National Liberal filiala Galati, a remis presei urmatoarea declaratie:

"Fotea și Pucheanu, praf în ochi și minciuni pentru gălățeni! Proiectul de modernizare a falezei Dunării NU EXISTĂ!

Astăzi, am înțeles că a fost organizată o conferință de presă la care Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, și primarul Pucheanu au semnat un contract prin care s-au asociat pentru a atrage bani europeni pentru asfaltarea falezei Dunării.  Nu am priceput de ce era nevoie de o conferință pentru a fi anunțată o intenție de a face un proiect și nici rostul promovării asocierii primăriei cu consiliul județean.

Fotea, care minte și când respiră, împreună cu primarul Pucheanu, chiar își imaginează că-i vor mai prosti pe gălățeni încă patru ani și că aceștia le vor acorda votul lor pe baza unor hârtii fără valoare? Vreau ca gălățenii să înțeleagă că eventualul PROIECT, despre care au vorbit astăzi cei doi PSD-iști, NU EXISTĂ!

Pucheanu a ieșit public să vorbească despre NIMIC și l-a tras în cursă și pe Costel Fotea, care oricum habar nu are ce rol ar putea avea într-un proiect care vizează faleza Dunării ce aparține municipiului și NU Consiliului Județean.

Totuși, ceea ce contează este că acești indivizi continuă să-i mintă pe oameni și să-i trateze ca pe niște proști care n-ar pricepe că semnarea unui acord de cooperare între primărie și consiliul județean NU are nicio legătură cu semnarea unui proiect pe fonduri europene!

Le cer acestor doi bărbați să înceteze cu minciunile și manipulările grosolane! În plus, le recomand să fie atenți la măsurile de protecție împotriva răspândirii Covid-19. Nepurtarea mănușilor și transferul de obiecte de la o persoană la alta pot crește riscul răspândirii virusului Covid-19!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE