Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












George Simion se teme că o să fie asasinat: "Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră"

Postat la: 02.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele AUR George Simion a declarat, vineri la împlinirea a 4 ani de la înfiinţarea partidului, că formaţiunea se apropie de 100.000 de membri. El i-a îndemnat pe colegi să nu se îndoiască de faptul că anul viitor, fiind unul electoral, vor fi multe tentaţii.

„Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi", a mai precizat Simion, care a adăugat că trebuie menţinută „calea dreaptă" şi „calea neamului românesc", iar „Dumnezeu este cu noi". La rândul său, preşedintele CNC al AUR Claudiu Târziu le-a transmis colegilor să aibă încredere că AUR va izbândi, în 2024.

„Atât vreau să vă rog, acum că ne apropiem de cifra de 100.000 de membri în mişcarea AUR. Aţi văzut întâmplându-se minuni. Aţi văzut fel şi fel de acuze închipuite care s-au răsturnat a doua zi, pentru că întotdeauna adevărul biruie. Să nu vă îndoiţi anul viitor, pentru că vor veni multe tentaţii. Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi. Atâta timp cât noi mergem pe calea dreaptă, pe calea neamului românesc, atâta timp cât nu îi ascultăm pe detractori, atâta timp cât noi ştim ce avem de făcut şi ce am făcut în aceşti 4 ani ca să ţinem linia dreaptă pentru cei patru piloni pe care îi avem. Nimeni nu ne poate învinge. Dumnezeu este cu noi. Cine este împotriva noastră? Vă mulţumesc din suflet, oameni de AUR. Vă iubesc. Mergem până la capăt", a afirmat George Simion.

Totodată, preşedintele CNC al AUR Claudiu Târziu a precizat că partidul va izbândi, iar România „îşi va croi alt destin naţional, unul care să o ducă pe culmile victoriei, pe culmile progresului, pe culmile dezvoltării şi, mai ales, care o va întoarce în matca normalităţii".

„Să avem încredere că vom izbândi, că în 2024, prin AUR, România îşi va croi alt destin naţional, unul care să o ducă pe culmile victoriei, pe culmile progresului, pe culmile dezvoltării şi, mai ales, care o va întoarce în matca normalităţii. Asta avem de făcut, pentru asta luptăm şi nu avem odihnă nicio clipă. Dumnezeu să ne ajute!", a declarat Târziu.

Congresul Extraordinar al AUR va avea loc, sâmbătă de la ora 9.00. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar la Congres vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia pentru anul electoral 2024.

De asemenea, duminică, partidul AUR va prezenta candidaţii pentru alegerile europarlamentare, la un eveniment regional organizat la Alba Iulia, unde candidaţii AUR pentru Parlamentul European îşi vor face cunoscute proiectele cu care îşi propun să reprezinte România în forul legislativ european, mai arată comunicatul de presă al formaţiunii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE