ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Geoană își face partid de traseisti care sa-l sustina in candidatura la presedintia României din partea NATO. Maestru de ceremonii e "americanul" Vanghelie

Postat la: 03.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Surse politice au confirmat faptul că în curând va fi lansat un nou partid politic, în care vor intra mai mulți parlamentari traseiști și care va susține candidatura prezidențială a lui Mircea Geoană, actualul secretar adjunct al NATO.

Conform informațiilor care circulă printre parlamentari, Geoană a hotărât să abandoneze statutul de independent și să-și creeze un vehicul politic cu care va încerca să treacă pragul de 5% la alegerile parlamentare din 1 decembrie. Candidatura prezidențială a lui Mircea Geoană pare că va avea și un alt obiectiv, respectiv tractarea unui partid în Parlament, pe modelul partidului lui Dan Diaconescu din 2012.

Sursele precizează că în viitorul partid al lui Geoană ar urma să intre deputați și senatori din AUR, USR și PSD, precum și 2-3 parlamentari din Forța Dreptei. De asemenea, de organizarea viitorului partid al lui Geoană se vor ocupa Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 condamnat în trecut pentru corupție, precum și Dumitru Borțun, profesor la SNSPA București.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE