Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Roman: "Lumea s-a saturat de scena politică. Anul 2021 este acela în care politicianul trebuie fie alături de alegători"

Postat la: 11.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, puncteaza pe facebook:

"Faptul că lumea s-a săturat de tot ce a însemnat până acum scena politică... a devenit o certitudine. Cine nu vede asta, ar trebui să își dea jos ochelarii de cal.
Oamenii s-au plictisit de tot ce înseamnă 'fake politically correct', de fotografii studiate, lozinci, gargară, ținute vestimentare impecabile și multe altele. Ce ne facem cu ținuta morală?

Anul care tocmai a trecut a fost unul greu, atât din punct de vedere al pandemiei cât și al adaptabilității. A fost doar începutul unui șir lung de schimbări, care nu vor putea fi oprite. Anul 2021 este acela în care politicianul trebuie fie alături de alegători, dar în adevăratul sens al cuvântului, nu doar prin # pe Facebook sau alte rețele de socializare.

Viitorul este pentru cei cu intenții curate și care demonstrează că pun pe primul loc România. Cine nu a învățat din greșelile trecutului și nu a înțeles faptul că, uneori, trebuie să faci pași înapoi... posibil să provoace pierderi."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE