Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Roman isi incepe mandatul cu pesimism: "PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv!"

Postat la: 22.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florin Roman, parlamentar de Alba si lider al liberalilor, posteaza pe pagina sa de Facebook un mesaj destul de pesimist vizavi de noul mandat si de situatia politica din noul parlament:

"Prima zi de lucru a noului Parlament ne-a arătat cum vor fi următorii 4 ani! Cu mult circ, cu războaie la baioneta și cu nimic bun pentru Romania! PSD și AUR și-au arătat colții din prima zi, iar, din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv. Din prima linie a frontului in bătălia cu PSD, locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!

Oameni care au pierdut batalii politice la ei acasa au fost aduși in fata, iar cei care au câștigat luptele politice cu PSD și USR s-au retras, pentru ca nu pot accepta umilirea partidului, nu pot accepta ca PNL sa fie un partid prăduit de toți adversarii săi! Ma voi concentra in perioada următoare pe reprezentarea oamenilor din Alba! Ei au castigat întotdeauna pentru PNL. Vom fi aceiași oameni demni, care nu ne vom strâmba coloana nici in fata adversarilor politici, nici in fata tuterilor vremelnici, care vin și pleacă cu stăpânii lor! Dumnezeu sa ocrotească Romania și PNL!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE