Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Roman, deputat PNL: PSD da un nou tun de 25 de miliarde de lei

Postat la: 22.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In perspectiva retragerii de la guvernare, urmare a demiterii guvernului Dancila, PSD arde și pârjolește finantele țării! După ce au alocat peste 90% din contracte, strict politic, prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, din totalul de 10 miliarde de lei, PSD a venit cu un nou amendament in care majorează plafonul la 25 de miliarde de lei, cu 15 miliarde de lei peste alocarea inițială.

Mai pe întelesul tuturor, PSD ia echivalentul a peste 5 miliarde de euro din bani publici, pentru a-i aloca in graba primarilor PSD, ca sa-i mobilizeze pentru campania prezidențială a Vioricai Dancila. Mita de 5 miliarde de euro este împărțită discreționar, strict politic, prin pixul șefului Comisiei Naționale de Prognoza, celebrul domn Ghizdeanu.

Se grăbește practic semnarea contractelor de către primarii PSD, la presiunea baronilor PSD, astfel încât noua guvernare sa fie obligată sa onoreze niște contracte in vigoare. Este poate cel mai bun exemplu de cât rău poate face PSD in fiecare zi, aruncând România in datorii fără număr, fără număr pentru a-și îndestula primarii și pentru a utiliza banii publici in scop electoral.

Repet, vorbim de o mita de peste 5 miliarde de euro, data discreționar din banii romanilor. Tot in aceste zile, CNAIR a alocat 310 milioane de lei prin încredințare directa, județului condus de baronul de Neamț, Arsene. In aceste zile, țara este devalizata. Și aruncată in datorii inimaginabile. Citind aceste lucruri, sper ca cei care au votat moțiunea sa înțeleagă ca nu e timp de pierdut, iar orice indecizie ajuta PSD și pe Viorica Dancila sa traga cu tunul in România!

Florin Roman
deputat PNL Alba

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE