Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florentin Pandele vrea să se bată cu Cristian Popescu Piedone: Îi cere o confruntare bărbătească

Postat la: 20.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Popescu Piedone a spus că Florentin Pandele, primarul Voluntariului, a fost „un celebru comandant de navă", care s-a obișnuit cu acea navă, sugerând că abilitățile sale de lider acoperă un teritoriu mic și că prin diferite persoane încearcă să îl blocheze. Soțul Gabrielei Firea nu a întârziat cu replica.

Florentin Pandele i-a răspuns omologului său de la Sectorul 5 cu o provocare explozivă. Soțul Gabrielei Firea îi cere lui Cristian Popescu Piedone să accepte o confruntare directă, bărbătească. Pandele îl provoacă pe Piedone să stea față în față cu el și spune că este pregătit să vină cu documente și dovezi în fața primarului sectorului 5, care vor arăta exact de fapt că Piedone este cel care a trădat.

Tot legat de trădare, Pandele îl provoacă pe Piedone să spună de câte ori s-a întors împotriva propriilor colegi din PUSL, cu cine încerca disperat să negocieze și la ce mese stătea. Pandele vine cu întrebarea care ar putea să deslușească pentru toată lumea ce s-a întâmplat de fapt atunci: „În ce anturaj era atunci, cu cine stătea la mese și negocia funcții politice?"

Ba mai mult, Florentin Pandele îi cere lui Piedone să facă public cu cine a negociat pe sub mână funcțiile publice pentru diverși membri ai familiei sale, la Parlamentul European.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE