Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firea se implica în războiul PNL - PSD de la sectorul 2

Postat la: 25.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se încinge lupta politică de la sectorul 2. Pe măsură ce se apropie alegerile locale de anul viitor, principalii actori politici, PNL și PSD încep să scoată cuțitele pe masă și să se atace reciproc.

Primul semnal a fost dat de liderul PSD și totodată sora primarului în funcție, Rodica Nassar. Ea a reacționat destul de violent când a aflat că viceprimarul PNL a susținut o dezbatere publică cu privire la unul dintre cele mai importante proiecte din zonă, pasajul Doamna Ghica. Semn că atacul nu a fost unul întâmplător, chiar și primarul general PSD, Gabriela Firea a preluat mesajul prietenei Rodica Nassar, fapt care arată că în PSD au început să se strângă rândurile și toți politicienii care sunt văzuți ca pericole sunt luați în vizor de toți greii din partid.

Nici viceprimarul PNL nu a rămas mai prejos și i-a răspuns repede doamnei Firea, prin același canal social media. "Atacurile venite din partea administrației PSD îmi arată că demersul meu este corect, mai mult, doamna Firea mă acuză că țin cont de părerile cetățenilor!

Am organizat ieri, la sediul Primăriei sector 2, o dezbatere având că subiect pasajul Doamna Ghica. Inițiativa acestei întâlniri au avut-o locuitorii din zonă, care mi-au cerut să o organizez pentru că nicio altă autoritate implicată nu a vrut să le răspundă întrebărilor legate de construirea acestui obiectiv." Dan Cristian Popescu a continuat anunțând că a cerut oficial doamnei Firea să îi pună la dispoziție toare documentele referitoare la pasajul Doamna Ghica.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE