Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Europarlamentarul Mihai Tudose și-ar fi hărțuit sexual o fostă asistentă: "A invocat că are burnout!"

Postat la: 05.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe surse au confirmat pentru publicația G4Media.ro faptul că europarlamentarul despre care Europa Liberă România a scris, sâmbătă, că și-ar fi hărțuit sexual o asistentă din cadrul biroului de la Bruxelles, este Mihai Tudose, ales pe listele ProRomânia.

Incidentele ar fi avut loc în perioada 2019-2020. Presa a dezvăluit faptul că victima se angajase ca asistentă în vara lui 2019 la un europarlamentar „proaspăt ales".

Asistenta a mai spus că, după ce a acceptat postul, europarlamentarul i-ar fi spus „să merg în fața lui și a recunoscut la un moment dat că vrea să se uite la fundul meu. I-am spus că este inacceptabil. Multe remarci fizice, 'ar trebui să te îmbraci mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși, ce mironosiță ești'. Vorbea cu organele masculine tot timpul, îl rugam, 'când mergi cu mine pe coridor nu-ți bagi alea în toate cele'. I-am zis că aici oamenii nu se comportă așa", a declarat victima pentru jurnaliștii de la Europa Liberă.

În dezvăluirile inițiale, fosta asistentă afirmă că șeful ei s-ar fi purtat foarte urât și cu o colegă de birou. Într-un sfârșit, victima a plecat de la cabinetul europarlamentarului incriminat, dar tot nu a scăpat de amenințări.

Contactat de G4Media.ro, Mihai Tudose a declarat că nu comentează. „Nu m-a chemat nimeni, la nici o anchetă, nu a fost nici o acuzație oficială. Se trezește cineva să vorbească, nu intru în polemică. Am dat-o afară, a invocat că are burnout, nu intru în detalii".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE